Anna Skipper -SLÄNG DIG I VÄGGEN!

Så, nu har vi testat allt(läs:ALLT ink. flygvärdinnedieten, abtronic, weight watchers..you name it!) och det här med bantning funkar fan inte. Så nu har vi en gång för alla dumpat Anna Skipper och Blossom och skaffat oss rediga förebilder som är vackra utan att banta och hålla igen hela tiden. Exempelvis:

Donatella Versace
Pamela Anderson
Sylvester Stallones mamma Jackie
Michael Jackson
Cher

Jag menar man måste få leva litta och inte bara behöva tänka på vad man stoppar i sig hela tiden. Vill Johannis äta majonäs-och-hamburger-ost-mackor till mellis tycker jag han kan få det. Litta måste man ju få unna sig!
Så därför gjorde vi helt enkelt slag i saken o besökte kliniken "Brighter&Wider" som ligger här i grannhuset i källaren. Oj ni må tro att det var trevligt,  mannen piffade upp oss riktigt så nu kan vi gå ut o leta efter en karl till mig i helgen!

Så, det här är nu vår nya look(för endast en tredjedel av vad det hade kostat i Sverige!!!):Som ni ser sprutade Dr Tavakoli in lite granna både här och där.


Vi har även fått nya fantastiska grannar här i huset, det är väldigt trevligt!
Mamman som väger 45kg,  går runt i vinterjacka året om ihop med ett par halvthighta mjukisbyxor som skär upp lite överallt,har halvkort fett stripigt hår och ser ut att gå på minst 5 olika mediciner. Att hon är förtidspensionerad avgör jag bara genom att titta ut genom fönstret, hon sitter nämligen på lekplatsen 15 timmar om dygnet och när hon inte har en cigarett i munnen skriker hon på sin avkomma. Som förresten ser ut att heta(om vi bott i Sverige) Kevin, Liam, Dylan, Tindra eller Nova. Inte är det så sofistikerat som Smatana eller Petit Chou iallfall!

Hennes syster, som också bor i området, väger runt 90kg går runt i samma thighta mjukisbyxor men med en matchande topp som gör att hennes kärlekshandtag och kagge fullkommligt väller ut över byxlinjen. Hon har lika avskyvärda barn och hennes man är ett riktigt stolpskott. Han ser ut att ha en IQ straxt över en förståndshandikappad och går alltid runt med en blåtira på något av ögonen. Om han är fotbollssupporter eller bara ett offer på krogen kan jag inte avgöra.

Den tredje systern, som också bor i samma område är ett mellanting av de två andra systrarna, hon ser ut att vara runt 15 men har redan 2 barn (Alla systrarna fullkommligt spottar ut barn, barnbidraget lär ha höjts sen min tid).

Annars så rullar allt på här, Plasnutti skriger mest och står nu o rullar morotsbiffar, mycket trevligt. Vi har anatomitest på onsdag samt fredag, det tycker vi ska bli väldigt trevligt och har laddat med betablockerare. Tydligen vankas det även tentafest med tema Halloween i vår lägenhet på lördag fick vi reda på, det tycker vi ska bli trevligt även det. Jag jobbar på Plasnuttis outfit, det blir antingen Jultomten eller Elefant. Han tjatar så om att få vara korv så möjligen en Falukorv, vi får se om det går att göra något åt.

Nu skriger han från köget att maden är färig så see you later aligator!
In a while crocodile, take it easy japanese och allt det där.

Kärlek

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0