Måndagsbantningen har börjat

Som bekant har ju den där Klang problem med kalorierna och eftersom det är ekonomiskt omöjligt att förnya hela hans garderob(jag erbjöd mig att sy till en resor i byxorna av våra gardiner men det ville han inte, han har ju en fallenhet för all den där lyxen) så är nästa steg på listan att försöka börja röra på honom! Iiallfall tyckerj ag att han ska gå till skolan en dag i veckan, att jag ska dra honom på kärran varje dag är lite mycket, jag får så ont i knäna. Och allvarligt talat så blir det väldigt kladdigt att hålla dörrkarmarna insmörjda med matfett, han slickar i sig den också när han tar sig fram.

Så, idag tog jag alltså helt sonika en kasse o fyllde med diverse produkter ifrån kylen. Bland annat 3 olika sorters majonäs(hellmans, heinz & tip's sos de maionezâ),  allehanda hamburgerostar, kycklingchips samt "orangengedrinken", en apelsinsaft som Klang varit väldigt förtjust i men han får ha den på lördagar bara. Nu är kylen även fylld till bredden med sellerisnacks och chilifrukter för att öka ämnesomsättningen. Steg två blir att få iväg honom till skolidrotten på fredag vilken han skolkade ifrån i fredags. Jag försöker att förbereda honom mentalt genom att gå i olika idrottsaffärer o välja ut snygga sportiga gympakläder till honom.

Fortsättning följer, planen är att han ska gå ner till 90-nått så det kommer väl ta ett tag men han är på väg och det är det som är det vitkiga!! YOU GO GIRL!

Klang har även börjat följa en Kinesisk såpa här på eftermiddagarna sådär vid halv 4 tiden. han är helt biten men själv tycker jag att det börjar urarta rätt rejält.. Jag menar sen Boksil gift sig med Deapung har hon varit otrogen inte mindre än 3 gånger och nu har det ju kommit fram att Kaiu-Wai faktiskt var Caupungs o Deapungs riktiga pappa jag menar det kunde vem som helst ha räknat ut från början..SOOO LAME!!

Så, nu till något mycket mycket roligare! Vi ska skaffa husdjur!! Ja Klang har tjatat o tjatat varje vaken minut så nu börjar det väl bli dags. I lördags for vi då till en djuraffär för att hitta vår nya luddiga fmailjemedlem. Den lite rundare killen föll pladask för en kanin som han absolut inte kunde slita sig ifrån, han tyckte den var helt bedårande och jag lovar mina vänner att det tog mig ett bra tag att övertyga honom att kanin faktiskt inte var djuret för oss, jag menar, de luktar, vart ska den vara på julen, han kommer att tröttna o i slutändan kommer det bli jag som får ta hand om den etc etc. Det slutade iallfall med att han under tårar(det var extremt dramatiskt) överlämmnade kaninen till en annan kvinna o jag har sedan dess övertygat honom om att Max nu har det bra o att hon kommer ta bra hand om honom.(Försök att inte ta upp det med honom, det är väldigt känsligt fortfarande). Well, det blev inget husdjur för oss den här gången, vår stockholmsvän Viktor köpte dock två skator som nu flyger lösa runt i hans hem(Klang var med o döpte dem; Koko & höna eller Blå & Röd).

Kärlek!
/Smellis aka Reefat aka Linnéa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0