En stjärna har fötts

Efter diverse påtryckningar från familj och vänner har vi skapat en weblog eller kort och en blogg. Det har kommit till vår kännedom att det är modernt att berätta öppet om sitt liv och lägga upp bilder på vardagssituationer. Så då tänkte vi att eftersom vårt liv endast innehåller menlösa vardagssituationer kommer detta med "bloggade" att gå galant.
Så till vårt vardagliga liv. Det är helt fullt av glitter och glamour 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.
Vad har vi gjort den senaste tiden i Rumänien. Just nu sitter vi och dricker kaffe, efter att jag skällt ett antal gånger på Linnéa att hon ska starta upp kaffemaskinen, och kollar ut genom köksfönstret. Spännande grannar har vi speciellt gatflickan med röd Audi som kör iväg till sina klienter och sen hem igen flera gånger om dagen. Hon verkar trevlig. Vi har idag till kaffet ett trevligt ostwienerbröd, jag är dock inte säker på att Linnéa ska få äta av det. Hon har som bilden visar gått upp ett antal kilo sen vi flyttade hit. Det är nog alla naddamagor hon trycker i sig hon har en förkärlek till dem med majonnäs (Hellman's den goaste!) och hamburgarost   Själv har jag gått ner några kilo tack vara min så kallade modelldieten vilket innebär endast en godispåse per dag. Jag får äta allt annat men jag har dragit ner min godiskonsumtion från fyra påsar till en. Smellis tyckte att det "lå en massa pabber överalld"
Nä nu måste vi gå det är Days of our lifes och på ROM3. Linnéa har laddat med kycklingships och sluss.

Kommentarer
Postat av: Anna Klang

ööööeh kycklingchips vad svinigt!Jag borde skapa en blogg jag meJag ska följa er med spänningkram kram kram!

2009-10-08 @ 19:45:42
Postat av: portugisen från höör

så bra blogg jag menar ni visar verkligen hur livet ska levas , det är få förunnat men ni "livning the dream" asså jag medar lixom både majonäs och hamburgarost på samma macka ! you goo girl

2009-10-09 @ 20:07:33
Postat av: Smsa Låna

Häftig sida! Hur ofta brukar du uppdatera den?

2011-07-19 @ 22:14:42
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0