Första veckan

hej igen vänner!Tänkte att det var på tiden för en liten uppdatering av bloggen så att ni alla får hänga med på vår glamourösa resa!

Dagen(fredag) började med att Mr Klang gick upp i ottan för att ha skolgympa. Ni kan tro att han var gla! Dock varade inte glädjen länge för när han kom fram till idrottssalen var det bara information med den underbare proffessorn som endast pratar rumänska -otroligt spännande! Efter det var det anatomi. Ojojoj, där var det livat, vi har lärt oss så mycket snart kommer vi kunna bota alla era(Karnas och Annas i varje fall) krämpor. Vår lärare verkar mycket bra, men det gäller nog att plugga ordentligt för att hålla jämnt tempo.
Efter anatomin stack vi o 12 av våra klasskamrater för att käka lunch på en mysig liten restaurang. De hade 3 vegetariska rätter: pizza, soppa sallad. Sist jag åt där tog jag sallad fick jag en glad överasskning, det var ett hårstrå i maten! Detta upptäcktes dock när salladen i princip var slut. Det kliade i halsen i ungefär ett halvår. Iallfall tänkte jag att "alla väl kunde ha en dålig dag", och "inte kan väl det hända två gånger?" o beställde därför glatt, och möjligen en gnutta naivt, in en sallad till. När nästan hela var slut hittade jag en död myra gömd i ett salladsblad. 

Jag och Klängen har som bekant investerat i en underbart vacker soffa. I affären var exemplaret i en underbart vacker röd nyans med vita detaljer. Vi valde en enfärgad mörkbrun, expediten tyckte vi var jättemärkliga som inte ville ha minst två olika färger och gärna lite mönster också. För att fira att soffan kommer på måndag samt att vi klarat skolan en hel vecka gick vi med raska steg in i en mataffär för att köpa oss en ask med praliner! Ååå vi har drömt om aladdinaskar i flera veckor och nu skulle vi äntligen få en. Vi valde länge och väl o bestämde oss till slut för en vacker röd ask av märket "GRAZIA". Vi tyckte att den var lite väl dyr, men lite måste man ju faktsikt unna sig, o även om vi är fattiga studenter så någon gång ibland kan det väl gå för sig? Nästan 9 lei gick kalaset loss på och när vi kommit hem o satt på kaffekogare kunde Johannis knappt bärga sig, alldeles vild var han!
Det måste ha varit en sadist som gjorde den där asken. Innehållet i "chokladen" bestod av socker fett samt diverse estrar och E-ämnen. Jaja, så länge det innehåller socker så ska det nog gå ner!

Jag vet inte hur mycket ni vet men jag vill ju väldigt gärna ha ett husdjur. En liten gullig hamster eller en katt som heter Anki allra helst. han den där andre som jag bor med hävdar dock bestämt att både hamstrar, marsvin och kaniner är extremt självmordsbenägna och hoppar väldigt ofta från balkonger. Märkligt och framförallt synd tycker jag men då går det ju såklart inte att ha ett djur. Som plåster på såren har vi därför startat en fågelsamling! De står på hallbyrån o är så söta så:
50% av samlingen.
Detta är 50% av samlingen.

Ses snart igen, tja läget tjabba o allt sånt!
Kommentarer
Postat av: edwin från höör

det är min bild på fågeln , jag ska stämma er jag svär

2009-10-09 @ 20:12:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0