Frågor och Svar

 

(fråga till the Body Shop)

Hej!

Sedan jag första gången smakade på ert fruktsmör som ni säljer i era butiker runt om i landet har jag varit totalt fast. Ingen frukost utan ert fantastiska Hallonsmör! Men däremot så undrar jag lite om näringsvärdet (Trodde att det var så att man var tvungen att skriva ut näringsvärdet på alla matprodukter i Sverige.) Så jag undrar mest hur mycket mättat fett det innehåller. Jag är mycket noga med min kosthållning.

Tackar för svar och tackar för ert fantastiska fruksmör!

 

(svar från the Body Shop)

Hej Johannis!

Tack för ditt mail. På våra produkter finns inga näringsvärden eftersom det inte är livsmedel. Det vi säljer är hudvård och makeup och ska uteslutande användas utanpå kroppen. Kom ihåg att du alltid kan prata med personalen för att få mer tips och råd om våra produkter.

Tack igen för att du hörde av dig och ha en trevlig midsommar!

(fråga till Nestlé, förtaget bakom KitKat)

Hej!

Jag bara undrar om ert kattgodis, KitteKatt, som säljs runt om i Sverige. Funkar det att också ge det till marsvin? Min katt är alldeles förtjust i det.

 

(svar från Nestlé)

Hej,

Vi säljer inte Kitekat, det är en produkt från ett annat företag. Jag kan dock säga att kattgodis, vilken sort det än är, absolut inte ska ges till marsvin! Marsvin är vegetarianer och mår absolut inte bra av att serveras produkter med kött i.

 

Jag vill tacka Nestlé och the Body Shop för att de tog sig tid och läste mina mail.


Kommentarer att läsa på Skånskans hemsida efter branden på Norrevångshallen:

Hur skall det sluta?? 2010-06-10 12:46
Om inget radikalt görs utan detta daltande fortsätter i vårt samhälle så kommer vårt land att bli ett nytt Sydafrika om några år Se bara er runt om i landet. Malmö,Södertälje Uppsala,Göteborg listan kan göras lång och nu börjar busarna i lilla Eslöv ta efter. Nää inför hårdare straff innan det slutar i inbördeskrig. För hur skall vi tolera detta rättslösa samhälle med ,stenkastnimng,skjutning,mord,bränder mm . Men så länge vi har advokater som försvarar dessa odågor så länge håller det på

skattebetalare 2010-06-10 11:29
var håller polisen hus man börjar undra klarar dom inte av att fånga pyromanerna dom har inte lyckas inu minst 10 bränder i eslöv dom sista åren det kan väl röra sig om ett 50 st mistänkta i en sån liten stad, hyr in poliser från USA kan vara värt en miljon av skattepegarna så fixar dom det på en vecka sen skulle pyromanerna sitta inne på livstid och sänk straffåldern till 12 år i sverige för nu har det gått för långt nu får polisen sätt fart

My 2010-06-10 11:08 Det brinner just nu i ESLÖV. Det är kanske dags att vi tittar lokalt på detta och inte bara konstaterar att det förekommer över hela landet. Vad gör VI kommuninvånare åt det här. Eslöv är vår kommun, det är VI tillsammans som måste agera. Vi kan inte luta oss tillbaka och fråga andra vad de ska göra åt det. Nej. Ut ur villorna, Eslövsbor och stå upp för er stad! Jag bor i en mindre ort i kommunen och hade aldrig bara suttit inne och varit tyst om detta hänt här. En manifestation eller liknande!

hjalle 2010-06-10 10:43
Hej vad det brinner både här och där, men det är ändå fint med multi-kulticirkusen, den sätter lite färg på detta sosse-kommunal-gråa politiskt korrekta jämlikhetssamhälle.

anki 2010-06-10 11:39
Sätt dem i en roddbåt och låt dom ror till Kina HEJ DÅ

ARG!! 2010-06-10 12:44 Våra barn behöver sina skolor!! Garanterat samma idioter som brännt ner resten av stan!!
Tycker alla föräldrar ska kolla om el var deras barn var i natt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fantastisk Stad. Välkomna!

Dagens Outfit!

Ååh hej mina darlingar!!

Hoppas att ni alla haft en supersuperskön vecka i det fina vädret! Själv njuter vi av värmet och vältrar oss i mängder av glass guld och goodies! Hihihi åååh det är så fantastiskt!! Och jag har även passat på att shoppa lite, hihihi, blev ett par nya otrooooligt snygga nya klädnypor i Mahogny, åååh det ska bli så roligt att hänga tvätt nu tihi!:) Blev så lyckling när jag hittade dem, kostade bara $568!!


Passade även på att slänga ihop en liten lätt lunch till mig och älskling, supergott och supersmarrigt och det var så mysigt! Hihihi, Puss på er älsklingar, nu ska jag ta på min nya juicyoverol och ut och powerwalka i mina nya solbrills!!:)


Mammas Köttbullar

Ett frestande recept på Mammas köttbullar:

 

1 ko

1 gris

1 ägg

1 lök (hindrar kolibakterierna att växa allt för mycket och förbättrar smaken)

Kemiskt ren natriumklorid (njurstenar kittlar så mysigt i uringångarna)

Vetemjöl med alla fibrer bortrensade (förstoppning och mineralbrist är härligt)

Vitpeppar (tar bort det mesta av den unkna smaken)

 

 

Gör så här:

  1. Föd upp kon under förnedrande former. Låt henne stå fast bunden i ett litet bås hela livet. Ta ifrån hennes barn så fort hon har fött dem. Mata henne med kadavermjöl och sojamjöl. Injicera antibiotika regelbundet och öka dosen efterhand som kabterierna börja blir resistenta. När kon börjar bli allt för svag av sjukdomar, fös ut henne till en slaktbil. Om hon är motsträvig så ge henne några slag och sparkar. Kör slaktbilen minst 50mil till det största slakteriet du kan hitta. Om hon inte kan gå själv till avrättningsplatsen, släpa ut henne med våld. Strunta i att hon grips av panik när hon känner blodlukten. Ge henne ett skott i pannan. Om hon inte dör så försök igen. Häng upp kroppen i bakbenen och skär av halsen så att det mesta blodet rinner ut. Sprätta upp magen och slit ur inälvorna. Stycka den döda kroppen i bitar och låt bitarna hänga och ruttna några dagar så att det blir mindre sega.

 

  1. Gör likadant med grisen. Observera att om grisen är av hankön så måste han först kastreras utan bedövning. Direkt efter avrättningen ska grisen skållas. Om den då råkar vakna upp under skållningen och vrålar av skräck och smärta så strunta i det, det är sånt som händer.

 

  1. . Kläm in tre till fyra höns (med krossad näbb för att dom inte pg.a trängseln och stressen ska kunna hacka ihjäl varandra), i en liten bur med nätbotten, och ta äggen som de lägger trotts att de inte har några reden. Låt hönsen sitta där tills de ska slaktas, skit i att ge dom mat dom sista 5-8 timmarna det påverkar ändå inte köttets kvantitet. Riv då ut dem ur burarna och tryck ner dom i en kartong. Om de bryter vingar och brev så strunta i det, det är sånt som händer. Kör dem till slakteriet häng upp dom på ett löpande band där de så småning om får sina huvuden avslitna.

 

 

4. Mal en av muskelbitarna från kon och blanda med en av de fläskigare muskelbitarna från grisen till en kladdig massa, blanda i ägg, hackad lök, vetemjöl, natriumklorid och vitpeppar. Forma till runda bollar och stek i rikligt med fettkoncentrat på hög värma så att det bildas massor av cancerframkallande nitrosaminer.

Smaklig måltid!

Vadå? Gillar du inte att ha övervikt och reumatism och att djuren plågas och att miljön förstörs och att människor i tredje världen svälter och att regnskogarna skövlas och att det börjar bli ont om dricksvatten och att du får hjärt- och kärlsjukdomar och ulcerös colit och förkylning? Du vill ju inte få proteinbrist! Det vet väl varenda människa att man måste äta kött minst två gånger om dagen för at inte få en massa bristsjukdomar. (Och sen är det ju så gott med kött!)

Tee: Pappas, Shorts: Container, Skor: Auchan Coture, Bälte: Rumänskt, Sjal: Champion, Halsband: Gjort själv tihi!!

Sjal: Hong Kong Direkt Import, Tee: SlimYourBody.com Shorts: Champion

 


Kongabröllopet!!!

Vi vill nu åsse passa po o hedra Victoria och Daniel som ska gifta sig!! Fantastest! Vi e så gla-a!
E så rolet, o det är så brau att Madeleine åsse inte ska gifta sig så Victoria får ha sitt
år för saj själv! E väll ente så konstet att de ente blir nåd bröllop så som han e ude o ränner
ja man vet ju ente va han hiddar po!
Vi tycker det är så brau att Victoria äntligen skaffat saj en redig karl, en man av folket
o vi e så stolta! Ja ente ska man komma här o inbilla maj att Daniel ente är en brau karl,
för de tycker ja minsann att han visat att de e han! Ja, ja skau erkänna att först så va ja litta skeptisk,
men sen sa ju kongen att Daniel faktiskt va brau och då lidar jag på han! Han e en sån människokännare
den där kongen ja ja sär då de.

Haaaau nu ska vi se häärr, vi har en magnet po kylen o en sån go chokellaask i kylen sån från cloetta,
de var så bra på Willis fick man ta tre betala för två o ni kan tro de va goa! ja vi åt opp alla på en gång..
Ja o så vill vi ju försts stötta Victoria o Daniel, NI ÄR FANTASTISKA!!!


En dag på Dagcentrat

Vår speciella vän visade idag vad de lärt sig på Dagcentrat, han kom hem och var så glad!
Det är otroligt fina vårdinrättningar i det här landet, de får verkligen utveckla sin kreativa ådra.
De har även uppfunnit en fantastisk produkt för att lindra vredesutbrott i samband med värme
och stress -Ismasken! Den ligger i kylen hela tiden och när Johannis känner sig lite orolig, rädd eller
ostabil kan han bara ta fram den och ha på sig i några minuter så blir han lugn. Otroligt!
Vi är så tacksamma, till personalen på Liljans avdelning: Tusen tusen tack för allt ni gjort för oss!!
Ni är guld värda!!!


RSS 2.0