Dagens Outfit!

Ååh hej mina darlingar!!

Hoppas att ni alla haft en supersuperskön vecka i det fina vädret! Själv njuter vi av värmet och vältrar oss i mängder av glass guld och goodies! Hihihi åååh det är så fantastiskt!! Och jag har även passat på att shoppa lite, hihihi, blev ett par nya otrooooligt snygga nya klädnypor i Mahogny, åååh det ska bli så roligt att hänga tvätt nu tihi!:) Blev så lyckling när jag hittade dem, kostade bara $568!!


Passade även på att slänga ihop en liten lätt lunch till mig och älskling, supergott och supersmarrigt och det var så mysigt! Hihihi, Puss på er älsklingar, nu ska jag ta på min nya juicyoverol och ut och powerwalka i mina nya solbrills!!:)


Mammas Köttbullar

Ett frestande recept på Mammas köttbullar:

 

1 ko

1 gris

1 ägg

1 lök (hindrar kolibakterierna att växa allt för mycket och förbättrar smaken)

Kemiskt ren natriumklorid (njurstenar kittlar så mysigt i uringångarna)

Vetemjöl med alla fibrer bortrensade (förstoppning och mineralbrist är härligt)

Vitpeppar (tar bort det mesta av den unkna smaken)

 

 

Gör så här:

  1. Föd upp kon under förnedrande former. Låt henne stå fast bunden i ett litet bås hela livet. Ta ifrån hennes barn så fort hon har fött dem. Mata henne med kadavermjöl och sojamjöl. Injicera antibiotika regelbundet och öka dosen efterhand som kabterierna börja blir resistenta. När kon börjar bli allt för svag av sjukdomar, fös ut henne till en slaktbil. Om hon är motsträvig så ge henne några slag och sparkar. Kör slaktbilen minst 50mil till det största slakteriet du kan hitta. Om hon inte kan gå själv till avrättningsplatsen, släpa ut henne med våld. Strunta i att hon grips av panik när hon känner blodlukten. Ge henne ett skott i pannan. Om hon inte dör så försök igen. Häng upp kroppen i bakbenen och skär av halsen så att det mesta blodet rinner ut. Sprätta upp magen och slit ur inälvorna. Stycka den döda kroppen i bitar och låt bitarna hänga och ruttna några dagar så att det blir mindre sega.

 

  1. Gör likadant med grisen. Observera att om grisen är av hankön så måste han först kastreras utan bedövning. Direkt efter avrättningen ska grisen skållas. Om den då råkar vakna upp under skållningen och vrålar av skräck och smärta så strunta i det, det är sånt som händer.

 

  1. . Kläm in tre till fyra höns (med krossad näbb för att dom inte pg.a trängseln och stressen ska kunna hacka ihjäl varandra), i en liten bur med nätbotten, och ta äggen som de lägger trotts att de inte har några reden. Låt hönsen sitta där tills de ska slaktas, skit i att ge dom mat dom sista 5-8 timmarna det påverkar ändå inte köttets kvantitet. Riv då ut dem ur burarna och tryck ner dom i en kartong. Om de bryter vingar och brev så strunta i det, det är sånt som händer. Kör dem till slakteriet häng upp dom på ett löpande band där de så småning om får sina huvuden avslitna.

 

 

4. Mal en av muskelbitarna från kon och blanda med en av de fläskigare muskelbitarna från grisen till en kladdig massa, blanda i ägg, hackad lök, vetemjöl, natriumklorid och vitpeppar. Forma till runda bollar och stek i rikligt med fettkoncentrat på hög värma så att det bildas massor av cancerframkallande nitrosaminer.

Smaklig måltid!

Vadå? Gillar du inte att ha övervikt och reumatism och att djuren plågas och att miljön förstörs och att människor i tredje världen svälter och att regnskogarna skövlas och att det börjar bli ont om dricksvatten och att du får hjärt- och kärlsjukdomar och ulcerös colit och förkylning? Du vill ju inte få proteinbrist! Det vet väl varenda människa att man måste äta kött minst två gånger om dagen för at inte få en massa bristsjukdomar. (Och sen är det ju så gott med kött!)

Tee: Pappas, Shorts: Container, Skor: Auchan Coture, Bälte: Rumänskt, Sjal: Champion, Halsband: Gjort själv tihi!!

Sjal: Hong Kong Direkt Import, Tee: SlimYourBody.com Shorts: Champion

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0